Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

09 Ιουν Σας Προτείνουμε
bl_e-pl 0 1054
Σας παρουσιάζουμε τα Ritho90 και Next82. Διαθέτουν νιπτήρα από πορσελάνη, φωτιστικό IP44 και μηχανισμό soft close.  Μοναδικά έπιπλα σε χαμηλές τιμές, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε προσφορά. Διαπιστωμένα αξιόπιστες επιλογές που οι πελάτες εμ..
07 Ιαν Γιατί φούσκωσαν τα πλακάκια του μπάνιου μου; – Ο Θ. Νικολακάκης συμβουλεύει
bl_e-pl 0 1028
Όταν εγκαθιστάτε πλακάκια στο μπάνιο σας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι όλα τα υγρά θα καταλήξουν στην αποχέτευση και όχι στο πάτωμα; Πολύ συχνά δεν τηρούνται τα πρότυπα εγκατάστασης και οι βέλτιστες πρακτικές για την εγκατάσταση πλακιδίων, με αποτέλε..
19 Δεκ Τι πλακάκια να επιλέξω για το σπίτι;
bl_e-pl 0 1800
Ποια ποιότητα να επιλέξω; Πλακάκια στην αγορά γενικά θα βρούμε σε τρεις ποιότητες. Την Α, την Β και την Γ. Η ποιότητα Α είναι μακράν η καλύτερη. Στα Α’ ποιότητας δεν θα βρούμε ποτέ διαφορετικό μήκος πλευρών, ανομοιογενής επιφάνεια, διαφορές στι..
18 Δεκ Ποια είναι τα trends στα σύγχρονα μπάνια;
bl_e-pl 0 981
Αν σχεδιάζεις μια ανακαίνιση για το προσωπικό σου ησυχαστήριο ή απλά για να μάθεις τις νέες τάσεις για τα μπάνια του 2019, ρίξε μια ματιά στα 8 σύγχρονα μπάνια που εντυπωσιάζουν! Το σύγχρονο μπάνιο έχει μπλοκ χρώματος Επιθυμείς να κάνεις μια δραμ..
14 Δεκ Τα κεραμικά “παρκέ” από απομίμηση ξύλου θα σας ενθουσιάσουν
bl_e-pl 0 1145
Μια από τις πιο όμορφες και έξυπνες μιμήσεις υλικών είναι αυτή με τα κεραμικά, πορσελάνινα, laminate ή συνθετικά πλακάκια που μοιάζουν με ξύλο. Κατέκτησαν τον κόσμο και σύντομα τα σπίτια σας! Δεν είναι και λίγο να έχεις ένα «παρκέ», με οποιοδήποτε..
10 Δεκ Το πρακτικό μειονέκτημα των ανοιχτών ντουζιέρων
bl_e-pl 0 677
Αρκετές φορές έχουμε αποθεώσει αυτές τις κομψές και μοντέρνες ανοιχτές ντουζιέρες, χωρίς πόρτα να τις ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο χώρο. Έτσι δένουν τέλεια με το υπόλοιπο μπάνιο. Οι ανοιχτές ντουζιέρες είναι σίγουρα σε ανοδική τροχιά τελευταία και έχου..
04 Δεκ Πλακάκια Νικολακάκης: Ένας υπέροχος κόσμος… στα πόδια σας
bl_e-pl 0 365
Τα περισσότερα σύγχρονα κεραμικά πλακίδια έχουν χαρακτηριστικά και εφαρμογές αρκετά διαφορετικές. Μεταξύ επισμαλτωμένων και μη, για παράδειγμα, υπάρχει ήδη μια μεγάλη διαφορά: Εάν η πρώτη έχει μια επιφάνεια προστατευμένη από χρωματιστό γυαλί, η άλλη ..
08 Νοε Επιθυμείς να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στο παλιό σου μπάνιο χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα;
bl_e-pl 0 1153
Πλακάκια μπάνιου Το κυριότερο που πρέπει να προσέξεις στην αλλαγή αυτή είναι η επένδυση του δαπέδου αλλά και του τοίχου. Το υλικό του πατώματος πρέπει πάντα να αποτρέπει την εισχώρηση του νερού και θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στην υγρασία, ώστε ν..
07 Νοε Επίλεξε τις κόλλες πλακιδίων που χρειάζεσαι για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου!
bl_e-pl 0 299
Όλες οι κόλλες απαιτούν 30 λεπτά, διευκολύνοντας σημαντικά την διαδικασία εφαρμογής. Είναι η λύση για να τοποθετήσουμε πλακάκια κεραμικά διαφόρων διαστάσεων, πέτρα, μάρμαρο, γρανίτη σε τοίχο και δάπεδο. Ιδανική είναι η εφαρμογή της κόλλας πάνω σε τσι..
06 Νοε Τα πλακάκια τύπου μάρμαρο μεγάλων διαστάσεων είναι η νέα τάση του 2019.
bl_e-pl 0 1133
Οι νέες  τάσεις αφορούν  την επένδυση των χώρων με πλακάκια τύπου μάρμαρο μεγάλων διαστάσεων 60x60, 60x120  . Τα πλακάκια αυτά έχουν την ικανότητα να κάνουν  τους  χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι. Οι αρμοί είναι εμφανώς  μειωμένοι  και σε συνδυασμό μ..
13 Μαρ Πλακάκια δαπέδου
bl_e-pl 0 287
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια μεγάλη προτίμηση στα πλακάκια τύπου ξύλου. Με το πέρασμα των χρόνων και την ανάπτυξη της τεχνολογίας έχουν δημιουργηθεί πλακάκια τα οποία είναι πανομοιότυπα με την όψη του ξύλου. Τα πλακάκια απομίμησης ξύλου είναι μοντ..
13 Μαρ Πλακάκια Μπάνιου
bl_e-pl 0 466
Τα πλακάκια μπάνιου έχουν αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα το μπάνιο ήταν γεμάτο χρώμα. Κυριάρχουσαν το μπλε, το πράσινο και το κίτρινο, καθώς και τα σχέδια όπως λουλούδια και καράβια. Το μέγεθος τους ήταν συνήθως μικρό, σε αντίθεση με ..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)