Ιστορία

Η εταιρεία 'Νικολακάκης' ιδρύθηκε το 1970 από τον Αθανάσιο Νικολακάκη και την Ευανθία Νικολακάκη με σκοπό να πρωταγωνιστήσει στο χώρο των πλακιδίων, των ειδών υγιεινής καθώς και στα υδραυλικά είδη.

Το πρώτο μεγάλο κατάστημα άνοιξε στις Αχαρνές στη Λεωφόρο Καραμανλή 127. Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας 'Νικολακάκης,' καθώς εμπεριέχει και τις αποθήκες της εταιρείας.

Η συνεχής εμπιστοσύνη, προτίμηση και στήριξη των καταναλωτών συνέβαλε στην επέκταση της επιχείρησης με το άνοιγμα δυο νέων καταστημάτων. Το 1995 άνοιξε το κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια, το οποίο βρίσκεται στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας-Θεσσαλονίκης 95 και το 1998 έγιναν τα εγκαίνια του τρίτου καταστήματος στο Βόλο, στην Λεωφόρο Αθηνών 1η Διασταύρωση Αλυκών Βόλου.

Η εταιρεία 'Νικολακάκης' ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία με το πέρασμα των χρόνων παρέμεινε στην οικογένεια Νικολακάκη και διοικείται από τα παιδιά των ιδρυτών.

Η επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης οφείλεται στο γεγονός ότι από τα πρώτα στάδια δημιουργίας της επιχείρησης υπήρχε σεβασμός ως προς τον πελάτη. Η εταιρεία 'Νικολακάκης' προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα τα οποία είναι άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Ως αποτέλεσμα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτώνe-Plakakia.com

Νικολακάκης όνομα εγγύησης στα Πλακάκια και Είδη Υγιεινής

Μεγάλη ποικιλία, στην καλύτερη ποιότητα και τα πιο μοντέρνα σχέδια σε Πλακάκια, Γρανίτες, Είδη υγιεινής, Έπιπλα.

Υλικά υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.

Ποικιλία σε χρωματισμούς, σχέδια, διαστάσεις και υφές επιφάνειας

40 χρόνια πορείας στα πλακάκια και στα είδη υγιεινής.